• Home
  • Agenda
  • SJAVOE'OT 2018 - 119 MINISTRIES NEDERLAND

SJAVOE'OT 2018 - 119 MINISTRIES NEDERLAND

Categorie
119 Ministries Nederland
Datum
2018-05-18 20:00 - 2018-05-21 16:00
Locatie
De Betteld

 


SJAVOE'OT CONFERENTIE 2018


Ook dit jaar organiseert 119 Ministries Nederland een conferentie in het weekend van Sjavoe'ot, van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei 2018. Tijdens deze conferentie is er gelegenheid om gelijkgezinden te ontmoeten en JHWH groot te maken in gebed, zang en verwondering over Zijn Woord onder andere door diepgaande Bijbelstudies die worden gegeven door Tony Robinson en Fred Jacobs.


PROGRAMMA SJAVOE'OT CONFERENTIE 2018

Het programma zal zo spoedig mogelijk online worden gezet.

SPREKERS

TR

Tony Robinson nam in 1980 Jesjoea aan als zijn Redder. Hij studeerde toen aan de Universiteit van Illinois en was bezig met zijn Bachelorsgraad in scheikunde. Niet lang daarna werd hij leider van een kleine Bijbelstudiegroep en aanbiddingsleider in zijn gemeente. In 1984 ontmoette Tony zijn toekomstige bruid, Tina.

In 1987 reisden ze naar Kansas waar Tony een Mastersgraad in de scheikunde behaalde. Van 1987 - 1997 waren Tony en Tina betrokken bij de oprichting van drie Vineyard Christian Fellowship gemeentes. Van 1997 - 1999, diende hij als Aanbiddingspastor en oudste in Charlotte, NC. Tijdens die periode mocht Tony, door de genade van Adonai, het herstel van God zien door middel van de Messiaanse beweging. Sinds die tijd hebben Tony, Tina en hun vier kinderen een sterke basis in hun geloof in Jesjoea gelegd door het bestuderen van de Torah. Voortkomend uit zijn intensieve studie naar de Hebreeuwse wortels schreef Tony een artikel getiteld “The Restoration of Torah” (‘het herstel van de Torah). Van daaruit werd de bediening “Restoration of Torah” geboren (www.restorationoftorah.org). Tony maakt gebruik van Thematische Analyse, een oude Joodse techniek voor het bestuderen van de Schrift. Hij gebruikt die methode als uitgangspunt voor zijn eigen inzichten en voor zijn onderwijs uit de Schrift. In het onderwijs van Tony ligt de nadruk op:

1) Onderwijzen dat de Torah een basisdocument is voor geloof en praktijk
2) Laten zien dat het Oude en Nieuwe Testament elkaar aanvullen en in harmonie zijn.
3) Mensen helpen om de Bijbel thematisch te bestuderen
4) De Messiaanse waarheid ontdekken in het Oude Testament ten aanzien van de dood, begrafenis en opstanding van Jesjoea in drie dagen
5) Mensen helpen begrijpen wat het belang is van het Brandoffer voor hun leven nu
6) Laten zien wat de werkelijke betekenis is van wat Paulus bedoelde toen hij zei dat we vrij zijn van de Wet.

Momenteel is Tony leider van de gemeente Beit Israel Hebraic Community in Chattanooga,TN. Daarnaast is Tony actief in het leiden van de aanbidding en schrijft hij Messiaanse liederen waarin de Torah wordt gevierd voor Messiaanse gemeentes.

   
fred jacobs 1 Fred Jacobs was in 2011 nog een atheïst die voor eens en voor altijd wilde bewijzen dat God niet bestond door Genesis 1-11 onderuit te halen met wetenschappelijke argumenten. Na intensieve studie van het begin van de Bijbel, verbreedde hij zijn blik naar de rest van Gods Woord, en ontdekte dat Jesjoea de Torah volgde, en zijn volgelingen onderwees hetzelfde te doen. Fred is gepassioneerd om de ontdekkingen die hij doet en heeft gedaan door te geven om anderen daarmee tot zegen te zijn. 

MUZIEK

Trianka & Friends


CONFERENTIEKOSTEN

Dit jaar rekenen wij geen conferentiekosten in de hoop daarmee de conferentie voor iedereen toegankelijk te maken. Iedereen die de conferentie bezoekt zal begrijpen dat er de nodige onkosten worden gemaakt (zaalhuur, onkosten organisatie, reis- en verblijfkosten sprekers). Wij vertrouwen erop dat iedereen naar vermogen zal bijdragen in het dekken van de te maken kosten.


OVERNACHTINGEN

Wij moedigen u aan om tijdens de gehele conferentie aanwezig te zijn op De Betteld. Daarvoor zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Op de reserverings website kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. Het is belangrijk dat u uw accommodatie zelf regelt. 119 Ministries heeft daarin geen bemiddelende rol.


REGISTRATIE

Wij willen dit jaar weer heel graag de grote zaal van De Betteld huren, hiervoor wil de Betteld wel weten hoeveel gasten er zullen komen. Het is daarom belangrijk dat u zich registreert (REGISTRATIE) zodat wij een realistisch beeld hebben van het aantal mensen dat zal komen, en daarop kunnen inspelen.


LOCATIE CONFERENTIE

Conferentiecentrum De Betteld   telefoon: 0314 627 200
Aaltenseweg 11   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
7021 HR Zelhem   web: www.betteld.nl

KLEINE LETTERTJES

Ontbijt, lunch en avondeten

U moet zelf uw ontbijt, lunch en avondeten verzorgen.

Conferentiecentrum de Betteld kan eventueel catering verzorgen, maar vanwege de sjabbatten moedigen wij dat niet aan. (zie catering, voor prijzen zie website www.betteld.nl)

 
   
Flyers en overige producten
In verband met de Sjabbatten worden er van vrijdag tot en met zondag geen producten verkocht of aangeboden. Wij willen u vriendelijk doch dringend vragen om tijdens de conferentie geen producten/artikelen en eigen flyers of ander reclamemateriaal via tafels, stoelen of dergelijke te verspreiden of op te hangen of te verkopen. Zie Standverhuur.  
   
Standverhuur
Op maandag stellen wij een aantal tafels beschikbaar voor stands. De kosten per tafel/stand zijn € 25,00, te betalen via bankoverschrijving aan Stichting 119 Ministries Nederland. Heeft u geen stand dan is verkoop of verspreiding niet toegestaan.  
   
Catering e.d.
119 Ministries Nederland streeft ernaar om waar mogelijk de sabbatsrust in ere te houden. Daarom moedigen wij het niet aan om andere mensen voor ons te laten werken op de wekelijkse sjabbat en de sjabbat van Sjavoe'ot (zondag).Wij hebben echter geen invloed op de werkzaamheden die verbonden zijn aan de campingvoering van De Betteld. Wij hebben er dan ook geen invloed op dat de snackbar en campingwinkel op die dagen zijn geopend. Wij zijn er echter van bewust dat er ook daggasten en gasten zullen komen die gebruik maken van het overnachten in de herberg, voor wie het lastig is om voor eten te zorgen gedurende het hele weekend. Wij moedigen u dan ook aan om daggasten en mensen die zelf geen gelegenheid tot koken hebben, uit te nodigen voor de lunch en/of het avondeten. Het is een prachtige gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en mogelijk ontstaan hieruit diepgaande vriendschappen.
 

REGISTRATIE VOLGORDE:

1. Registratieformulier conferentie insturen (link hieronder)

2. Camping/chalet/overnachting reserveren (reserveren)

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK VOOR:

REGISTRATIE SJAVOE'OT 2018

REGISTRATIE VERPLICHT

 
 

Alle data

  • Van 2018-05-18 20:00 tot 2018-05-21 16:00

Powered by iCagenda

Contact gegevens

Postadres:    

Stichting 119 Ministries Nederland

De Opslach 5

8934 DB  Leeuwarden

Nederland  

   

RSIN nr. 

K.v.K. nr.

IBAN Rekeningnr.

BIC

ANBI Status 

856754134

66924251

NL09 RABO 0313 572 569

RABONL2U

ja

 


 

Hebrew Roots Map Europe