SJAVOE'OT 2020

Categorie
119 Ministries Nederland
Datum
2020-05-29 20:00 - 2020-06-01 13:00
Locatie
De Betteld

 


SJAVOE'OT CONFERENTIE 2020


Ook dit jaar organiseert 119 Ministries Nederland een conferentie in het weekend van Sjavoe'ot, van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni 2019. Tijdens deze conferentie is er gelegenheid om gelijkgezinden te ontmoeten en JHWH groot te maken in gebed, zang en verwondering over Zijn Woord onder andere door diepgaande Bijbelstudies die worden gegeven door Wiljo Beerens en Fred Jacobs.


PROGRAMMA SJAVOE'OT CONFERENTIE 2020

Vrijdag (29 mei)   Sjabbat (30 mei)
 20:00 - 20:30 Koffie/Thee/Limo    09:30 - 10:00 Koffie/Thee/Limo
 20:30 - 21:00       10:00 - 12:00 Seminar
 21:00 - 22:00 Praise - Trianka & Chesed    14:30 - 16:30 Seminar
                           19:30 - 21:30  Seminar
       21:30 - 22:00 Praise - Trianka & Chesed
         
         
Sjavoeot (31 mei)   Maandag (1 juni)
 09:30 - 10:00 Koffie/Thee/Limo    10:00 - 13:00 Markt en samenzijn
 10:00 - 12:00 Seminar      
 15:00 - 17:00 Seminar      
 19:30 - 22:00 Samenzijn en rondvraag      

SPREKERS

Wiljo 1 

Wiljo Beerens had huwelijksproblemen en levensvragen.

Van zoektocht tot ontdekkingsreis
Zijn zoektocht, die onder andere voert langs house party's, neuro-linguïstisch programmeren en hypnotherapie, wordt uiteindelijk een ontdekkingsreis in het Woord van God

In de jaren na zijn bekering leerde Wiljo de Eeuwige steeds beter kennen als een liefdevolle zorgzame en perfecte Vader.
Ongeveer 5 jaar geleden ontdekte hij dat Torah nog geldig is. Daarnaast heeft hij ontdekt hoe belangrijk het is om vanuit een hart dat ontdaan is van oneffenheden, een hart dat rein is, te wandelen in Torah.
De seminar zal gaan over God beter leren kennen als een liefhebbende perfecte Vader, doordat we ons op de eerste plaats geliefd weten als Zijn kinderen. En dat we vanuit een rein hart leren leven en wandelen in Torah, vanuit een intieme relatie met de Eeuwige,

   
fred jacobs 1 Fred Jacobs was in 2011 nog een atheïst die voor eens en voor altijd wilde bewijzen dat God niet bestond door Genesis 1-11 onderuit te halen met wetenschappelijke argumenten. Na intensieve studie van het begin van de Bijbel, verbreedde hij zijn blik naar de rest van Gods Woord, en ontdekte dat Jesjoea de Torah volgde, en zijn volgelingen onderwees hetzelfde te doen. Fred is gepassioneerd om de ontdekkingen die hij doet en heeft gedaan door te geven om anderen daarmee tot zegen te zijn. 

MUZIEK

Ook dit jaar verzorgt Trianka & de band Chesed de muzikale omlijsting van onze Sjavoe'ot conferentie.


CONFERENTIEKOSTEN

Dit jaar rekenen wij geen conferentiekosten in de hoop daarmee de conferentie voor iedereen toegankelijk te maken. Iedereen die de conferentie bezoekt zal begrijpen dat er de nodige onkosten worden gemaakt (zaalhuur, onkosten organisatie, koffie/thee, etc). Wij vertrouwen erop dat iedereen naar vermogen zal bijdragen in het dekken van de te maken kosten.


OVERNACHTINGEN

Wij moedigen u aan om tijdens de gehele conferentie aanwezig te zijn op De Betteld. Daarvoor zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Op de reserverings website kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. Het is belangrijk dat u uw accommodatie zelf regelt. 119 Ministries heeft daarin geen bemiddelende rol.


REGISTRATIE

Zowel wij, als de Betteld, willen dit jaar weer graag weten hoeveel bezoekers er verwacht kunnen worden. Het is daarom belangrijk dat u zich registreert (REGISTRATIE) zodat wij een realistisch beeld hebben van het aantal mensen dat zal komen, en daarop kunnen inspelen.


LOCATIE CONFERENTIE

Conferentiecentrum De Betteld   telefoon: 0314 627 200
Aaltenseweg 11   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
7021 HR Zelhem   web: www.betteld.nl

SJAVOE'OT CONFERENTIE IS VAN EN VOOR IEDEREEN!

Wij zijn enorm gezegend dat de bedrijven Media4Christ en Patch Audio afgelopen jaar bereid waren om kosteloos het geluid en video opnamen voor hun rekening te nemen en hieraan hun tijd te geven. Ook dit jaar hopen wij dat deze beide bedrijven weer van de partij zullen zijn.

Waarom deze informatie?
Het zal je niet verbazen dat de totale conferentie kosten afgelopen jaar ruim € 8.000 bedroegen. Aankomende Sjavoe'ot zullen wij daar wederom overheen gaan. Dankzij de vrijwillige medewerking van Media4Christ en Patch Audio hebben wij Sjavoe'ot financieel wederom positief kunnen afronden. U begrijpt dat wij dit niet jarenlang van deze twee bedrijven kunnen verwachten dat het kosteloos blijft.

Wilt u overwegen om 119 Ministries Nederland maandelijks te ondersteunen zodat:

  • de conferentie kosten dekkend zijn en de kwaliteit die je van 119 Ministries mag verwachten kan worden gehandhaafd,
  • we ons werk mogen uitbreiden.

Wilt u een gift geven die specifiek is bedoeld voor de conferentie, voeg dan de vermelding 'Gift Sjavoeot 2020' toe.

Ons rekeningnummer is: NL09 RABO 0313 572 569 ten name van Stichting 119 Ministries Nederland.


KINDERPROGRAMMA (helaas nog geen kinderwerkers)

Helaas hebben we voor dit jaar nog geen kinderwerkers, hierdoor weten wij nog niet of er dit jaar een programma zal zijn voor kinderen.

Mocht je je geroepen voelen om dit op te pakken, mail dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef het aan in het registratieformulier.

 


CRÈCHE

Dit jaar zal er ook weer een ruimte zijn waar er met de baby’s en peuters even rustig gespeeld kan worden. Bij voldoende vrijwilligers willen wij hier een begeleide crèche van maken zodat er door beide ouders een seminar gevolgd kan worden. Wanneer dit mogelijk is zullen we dit ook via de site en bij de programma posters bekend maken.


KLEINE LETTERTJES

Ontbijt, lunch en avondeten

U moet zelf uw ontbijt, lunch en avondeten verzorgen.

Conferentiecentrum de Betteld kan eventueel catering verzorgen, maar vanwege de sjabbatten moedigen wij dat niet aan. (zie catering, voor prijzen zie het inschrijfformulier van de Betteld)

 
   
Flyers en overige producten
In verband met de Sjabbatten worden er van vrijdag tot en met zondag geen producten verkocht of aangeboden. Wij willen u vriendelijk doch dringend vragen om tijdens de conferentie geen producten/artikelen en eigen flyers of ander reclamemateriaal via tafels, stoelen of dergelijke te verspreiden of op te hangen of te verkopen. Zie Standverhuur.  
   
Standverhuur
Op maandag stellen wij een aantal tafels beschikbaar voor stands. De kosten per tafel/stand zullen wij dit jaar niet doorberekenen, maar geef  
   
Catering e.d.
119 Ministries Nederland streeft ernaar om waar mogelijk de sabbatsrust in ere te houden. Daarom moedigen wij het niet aan om andere mensen voor ons te laten werken op de wekelijkse sjabbat en de sjabbat van Sjavoe'ot (zondag).Wij hebben echter geen invloed op de werkzaamheden die verbonden zijn aan de campingvoering van De Betteld. Wij hebben er dan ook geen invloed op dat de snackbar en campingwinkel op die dagen zijn geopend. Wij zijn er echter van bewust dat er ook daggasten en gasten zullen komen die gebruik maken van het overnachten in de herberg, voor wie het lastig is om voor eten te zorgen gedurende het hele weekend. Wij moedigen u dan ook aan om daggasten en mensen die zelf geen gelegenheid tot koken hebben, uit te nodigen voor de lunch en/of het avondeten. Het is een prachtige gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen en mogelijk ontstaan hieruit diepgaande vriendschappen.
 

REGISTRATIE VOLGORDE:

1. Registratieformulier conferentie insturen (link hieronder)

2. Camping/chalet/overnachting reserveren (reserveren)

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK VOOR:

REGISTRATIE SJAVOE'OT 2020

REGISTRATIE VERPLICHT

 
 

Alle data

  • Van 2020-05-29 20:00 tot 2020-06-01 13:00

Powered by iCagenda

Contact gegevens

Postadres:    

Stichting 119 Ministries Nederland

Noorderdiep 84

9521 BE  Nieuw-Buinen

Nederland  

   

RSIN nr. 

K.v.K. nr.

IBAN Rekeningnr.

BIC

ANBI Status 

856754134

66924251

NL09 RABO 0313 572 569

RABONL2U

ja

 


 

Hebrew Roots Map Europe