Verkeerd begrepen verzen van het Nieuw Testament – Week 10

In dit laatste deel van de blogserie Verkeerd begrepen verzen van het Nieuw Testament gaan we deze week kort in op de verkeerde uitleg van Kolossenzen 2:16 en Jacobus 2:14-26. Staat er in Kolossenzen 2 echt dat we ons niet meer hoeven te houden aan de spijswetten, de Feesten van God en Zijn Sabbat? Zegt Jacobus echt dat redding wordt bewerkt door daden?

Lees meer

Verkeerd begrepen verzen van het Nieuw Testament – Week 9

In de blogserie Verkeerd begrepen verzen van het Nieuw Testament gaan we deze week kort in op de vragen: “Wat betekent het dat Christus ons heeft vrijgekocht?" uit Galaten 5:1, 4 en "Hoe kan wandelen in de Geest betekenen dat we niet meer onder de Wet zijn”? genoemd in Galaten 5:18.

Lees meer

Verkeerd begrepen verzen van het Nieuwe Testament – Week 8

In de blogserie Verkeerd begrepen verzen van het Nieuw Testament gaan we deze week kort in op de vragen: “Wat betekent het dat Christus het einde is van de Wet van gerechtigheid?" uit Romeinen 10 en "Wat wordt ermee bedoeld dat we niet langer onder de leermeester zijn?" genoemd in Galaten 3.

Lees meer

Verkeerd begrepen verzen van het Nieuwe Testament - Week 7

In de serie Verkeerd begrepen verzen van het Nieuwe Testament gaan we in de blog van deze week kort in op de volgende vragen: “Wat betekent het om niet meer onder de wet te zijn”? uit Romeinen 6 en "Wat betekent het om gestorven te zijn voor de wet?”, zoals dat staat in Romeinen 7.

Lees meer

Contact gegevens

Postadres:    

Stichting 119 Ministries Nederland

Noorderdiep 84

9521 BE  Nieuw-Buinen

Nederland  

   

RSIN nr. 

K.v.K. nr.

IBAN Rekeningnr.

BIC

ANBI Status 

856754134

66924251

NL09 RABO 0313 572 569

RABONL2U

ja

 


 

Hebrew Roots Map Europe