MATZOT 2022 / 5782

Categorie
119 Ministries Nederland
Datum
2022-04-21 18:00 - 2022-04-24 12:00
Locatie
Conferentiecentrum De Betteld

 


MATZOT CONFERENTIE 2022 / 5782


Dit jaar organiseert 119 Ministries Nederland samen met Shuvu Nederland een conferentie in het tweede weekend van Matzot, van donderdag 21 tot en met zondag 24 april. Tijdens deze conferentie is er gelegenheid om gelijkgezinden te ontmoeten en JHWH groot te maken in gebed, zang en verwondering over Zijn Woord onder andere door diepgaande Bijbelstudies.


PROGRAMMA MATZOT CONFERENTIE 2022

Programma indeling onder voorbehehoud, onderwerpen van seminars binnenkort online

Havdalah en muziek​

  Donderdag (21 april)   Vrijdag / Jom Tov (22 april)   Sjabbat (23 april)   Zondag (24 april)
10:00 - 11:00      Gebeden
  Gebeden   Gebeden
11:00 - 11:30     Seminar 1      Markt 
11:30 - 12:00  Drosj
               
14:30 - 16:00     Seminar 2 Seminar 3    
               
18:00 - 19:30 Gezamelijk eten   Gezamelijk eten   Gezamelijk eten    
               
20:00 - 20:30 Opening    Kiddush en muziek    Havdalah en muziek    
20:30 - 21:00  Zang        
21:00 - 21:30      

SEMINAR THEMA'S

Seminar Dag Dagdeel Spreker Thema
Seminar 1 Vrijdag Ochtend  Gianni Carenza  Van Rameses tot Soekot
Seminar 2 Vrijdag Middag  Ronnie van der Weerd  Heilige liefde 
Drosj Sjabbat Ochtend  Ruben van der Slik  Shivi’i Shel Pesach
Seminar 3 Sjabbat Middag  Manfred Jacobs  Heiliging bespoedigd Zijn komst?!

 

MUZIEK

Ook dit jaar verzorgt Trianka & Band de muzikale omlijsting van onze Matzot conferentie.


CONFERENTIEKOSTEN

Ook dit jaar rekenen wij geen conferentiekosten in de hoop daarmee de conferentie voor iedereen toegankelijk te maken. Iedereen die de conferentie bezoekt zal begrijpen dat er de nodige onkosten worden gemaakt (accomodatiehuur, onkosten organisatie, koffie/thee etc.). Wij vertrouwen erop dat iedereen naar vermogen zal bijdragen in het dekken van de te maken kosten.


OVERNACHTINGEN

Wij moedigen u aan om tijdens de gehele conferentie aanwezig te zijn op De Betteld. Daarvoor zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Op de reserverings website kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. Het is belangrijk dat u uw accommodatie zelf regelt. 119 Ministries en Shuvu hebben daarin geen bemiddelende rol.


REGISTRATIE

Graag willen we wel weten hoeveel gasten er zullen komen. Het is daarom belangrijk dat u zich registreert (REGISTRATIE) zodat wij een realistisch beeld hebben van het aantal mensen dat zal komen, en daarop kunnen inspelen.


LOCATIE CONFERENTIE

Conferentiecentrum De Betteld   telefoon: 0314 627 200
Aaltenseweg 11   mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
7021 HR Zelhem   web: www.betteld.nl
     

MATZOT CONFERENTIE IS VAN EN VOOR IEDEREEN!

Wij zijn enorm gezegend dat de bedrijven Media4Christ en Patch Audio afgelopen jaren bereid waren om kosteloos het geluid en video opnamen voor hun rekening te nemen en hieraan hun tijd te geven. Ook dit jaar hopen wij dat deze beide bedrijven weer van de partij zullen zijn.

Waarom deze informatie?
Het zal je niet verbazen dat de totale conferentie kosten afgelopen jaar ruim € 13.000 bedroegen. Aankomende Matzot zullen wij daar weer ongeveer op uitkomen. Helaas hebben wij ondanks de vele giften, Sukkot financieel niet positief kunnen afronden. U begrijpt dat wij dit niet jarenlang kunnen volhouden en hopen op uw steun voor deze aankomende conferentie.

Wilt u overwegen om 119 Ministries Nederland maandelijks te ondersteunen zodat:

  • de conferentie kosten dekkend zijn en de kwaliteit die je van 119 Ministries mag verwachten kan worden gehandhaafd,
  • we ons werk mogen uitbreiden.

Wilt u een gift geven die specifiek is bedoeld voor de conferentie, voeg dan de vermelding 'Gift Matzot 2022' toe.

Ons rekeningnummer is: NL09 RABO 0313 572 569 ten name van Stichting 119 Ministries Nederland.


OPROEP!

Om de kinderdienst mogelijk te maken zijn er nog vrijwilligers nodig! Er hebben zich slechts enkele aangemeld en om ervoor te zorgen er voldoende begeleiding voor uw en onze kinderen zijn we nog op zoek naar meer vrijwilligers. Daarnaast willen we ook dat de reeds opgegeven vrijwilligers zelf ook een aantal seminars kunnen bijwonen. 

Wil je meehelpen? Opgeven kan door dit aan te geven op het registratieformulier of als je je al opgegeven hebt via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


TIENERS

Nog onbekend.


KINDERPROGRAMMA

Nog onbekend.

 


CRÈCHE

Dit jaar zal er ook weer een ruimte zijn waar er met de baby’s en peuters even rustig gespeeld kan worden. Bij voldoende vrijwilligers willen wij hier een begeleide crèche van maken zodat er door beide ouders een seminar gevolgd kan worden. Wanneer dit mogelijk is zullen we dit ook via de site en bij de programma posters bekend maken.


KLEINE LETTERTJES

Ontbijt, lunch en avondeten

U moet zelf uw ontbijt en lunch verzorgen, het avondeten zal worden verzorgd door de organisatie waardoor het een prachtige gelegenheid is om nieuwe mensen te leren kennen en waar mogelijk diepgaande vriendschappen kunnen ontstaan.

 
   
Flyers en overige producten
In verband met de Sjabbatten worden er van vrijdag tot en met zondag geen producten verkocht of aangeboden. Wij willen u vriendelijk doch dringend vragen om tijdens de conferentie geen producten/artikelen en eigen flyers of ander reclamemateriaal via tafels, stoelen of dergelijke te verspreiden of op te hangen of te verkopen. Zie Standverhuur.  
   
Standverhuur
Nog onbekend.  
   
Catering e.d.
119 Ministries Nederland en Shuvu Nederland streeft ernaar om waar mogelijk de sabbatsrust in ere te houden. Daarom moedigen wij het niet aan om andere mensen voor ons te laten werken op sjabbat. Wij hebben echter geen invloed op de werkzaamheden die verbonden zijn aan de campingvoering van De Betteld. Wij zijn er echter van bewust dat er ook daggasten en gasten zullen komen die gebruik maken van het overnachten in een groepsaccomodatie, voor wie het lastig is om voor eten te zorgen gedurende het hele weekend. Wij moedigen u dan ook aan om daggasten en mensen die zelf geen gelegenheid tot koken hebben, uit te nodigen voor de lunch. Het avondeten zal verzorgd worden door de organisatie waardoor het een prachtige gelegenheid is om nieuwe mensen te leren kennen en waar mogelijk diepgaande vriendschappen kunnen ontstaan.
 

REGISTRATIE VOLGORDE:

1. Registratieformulier conferentie insturen (link hieronder)

2. Camping/chalet/overnachting reserveren (overnachting reserveren)

KLIK OP ONDERSTAANDE LINK VOOR:

REGISTRATIE MATZOT 2022

REGISTRATIE VERPLICHT

 

 
 

Alle data

  • Van 2022-04-21 18:00 tot 2022-04-24 12:00

Powered by iCagenda

Contact gegevens

Postadres:    

Stichting 119 Ministries Nederland

Noorderdiep 84

9521 BE  Nieuw-Buinen

Nederland  

   

RSIN nr. 

K.v.K. nr.

IBAN Rekeningnr.

BIC

ANBI Status 

856754134

66924251

NL09 RABO 0313 572 569

RABONL2U

ja

 


 

Hebrew Roots Map Europe